fredag 24. mars 2017

Søppelplukking

Søppelplukking

Idag har vi plukket søppel fra Holtan Ungdomskole til Borrebanen. Vi hadde til slutt 10 søppelposer. Vi fant en søppelpose med restavfall, 5 søppelposer med plast, 1 søppelpose med papir, 1 søppelpose med metall/glass og et stort Statoil skilt.

Vi tenkte at uansett mengden med søppel vi finner så hjelper vi miljøet litt, og det gjorde vi. Det at vi fant 10 søppelposer med søppel tilsammen kan ha hjulpet mange, for eksempel dyr. Hvis vi ikke hadde plukket opp mye av det så hadde sikkert dyrene spist noe av det, og kanskje dødt. Det hadde vært enda bedre hvis vi hadde renset havet av søppel, for da hadde ikke fisken spist all søppelet som vi en dag kan komme i våres kropp.

- William, Ed og Tobias

8 kommentarer:

  1. Mye søppel på bare EN time! God innsats!

    SvarSlett
  2. Gutta! Dere er kjempeflinke! #legender

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Golf! Ordentlig stilig!
      -2b

      Slett
  3. Bærødrer! Dette var perfekt! dere forklarer veldig godt hva dere mener, dere har mye detaljer. Det var bra skrevet. Likte dette jeg! garantert 5

    SvarSlett
  4. Utrolig bra at dere er villig til å hjelpe samfunnet ved å plukke søppel. Dette her syntes jeg flere skoler burde starte med! Jeg lurer litt på hvordan det var. Var det gøy eller var det slitsomt? Men bort ifra det, så var det veldig bra refleksjon av dagen.
    -Sofia

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter pris på at du tar deg tid til å lese innlegget vårt og analysere det!
      -2b

      Slett